BLOG NEWS: Nieuwe URL + layout

Alweer een aantal maanden terug besloot ik eindelijk de stap te nemen en een blog aan te maken. Ik wist wel wat ik leuk vond om over te schrijven, maar had nog niet echt nagedacht over de naam (en was hier ook tot nu toe nog niet helemaal tevreden over). Ik heb mijn draai nu een beetje gevonden hier op mijn blog en dus is het nu tijd voor een bijpassende naam en URL.

header-nana

Zoals jullie misschien al wel is opgevallen heb ik vorige week de header op mijn blog veranderd in Nana. Waarom nu Nana? Vroeger toen mijn nichtje nog klein was en de naam Nathalie nog niet kon uitspreken noemde zij mij Nana. In die tijd gebruikte wij thuis die bijnaam veel, maar eigenlijk is die de laatste jaren een beetje ‘vergeten’. Totdat ik deze naam een tijdje terug ergens tegenkwam en bedacht dat ik dit eigenlijk een hele leuke bijnaam vind.

Om deze reden heb ga ik na dit bericht ook mijn URL aanpassen in http://www.nananathalie.wordpress.com, een combinatie van mijn bijnaam en mijn echte naam.

Ik vind het zelf een leuke vrolijke naam en dus erg passend bij mijn weblog. Een lifestyle weblog met als doel om anderen ook vrolijk te maken.

Voor mijn Bloglovin volgers:
Volg nananathalie op Bloglovin


Nathalie

One thought on “BLOG NEWS: Nieuwe URL + layout

Leave a comment